Бійці отримали каски й бронежилети

Батальйон оперативного реагування "Луцьк" і співробітники поліції, яких направляють на передову, отримали 70 бронежилетів та 300 касок. Про це повідомляє сайт Верховної Ради "Голос України".

Як повідомив командир батальйону оперативного реагування "Луцьк" Олександр Тиводар, це стало можливим завдяки Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом".

"Ми практично забезпечені усім необхідним, зокрема бронежилетами та касками, які надав нам Фонд "Тільки разом" та безпосередньо Ігор Палиця. Підрозділ виконує бойові чергування не лише на території Волині, а й в інших регіонах нашої країни, де відбуваються бойові дії. В бою такий захист дуже важливий, адже каски та бронежилети захищають від осколків голову та тулуб бійця. Каски пройшли всі необхідні перевірки, вони новенькі. Ми використовуємо лише ті елементи захисту, які сертифіковані", - наголосив командир батальйону оперативного реагування "Луцьк" Олександр Тиводар.

Відео дня

За його словами, батальйон "Луцьк" знаходиться у складі сил територіальної оборони Волинської області, однак через відносно спокійну ситуацію в регіоні досвідчених бійців відправляють на передову.

"Ми виконуємо ті завдання, які нам доводить штаб бригади територіальної оборони, в якої ми в оперативному підпорядкуванні. Зараз наші бійці є на кордонах Київської області. Вони виявлять ДРГ та забезпечують охорону населених пунктів, які залишилися без керівництва. Також ми забезпечуємо розмінування, охорону конвоїв та захист від мародерів", – розповів Олександр Тиводар.

Як повідомляє "Голос України", на минулому тижні Фонд Ігоря Палиці "Тільки разом" також передав батальйону "Луцьк" шість автомобілів КрАЗ підвищеної прохідності, засоби з’язку та інше необхідне обладнання.     

Вас також можуть зацікавити новини: