РФ втратила ще низку офіцерів, поділилися у ЗСУ / фото flickr.com/bwjones

Серед офіцерського складу російських окупаційних військ є серйозні втрати, зокрема, ліквідовано лейтенанта Пайзулу Магомедова, старшого лейтенанта Олександра Служенка та підполковника В'ячеслава Поротікова (стали "вантажем 200").

Знищений також капітан-чеченець Рамзан Каїмов, написав у своєму Telegram-каналі офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан, який відомий під позивним "Штірліц". "...успішно демобілізовані: ...капітан "Дон-дон" військ Рамзан "Джигіт" Каїмов; ...капітан Анатолій Пахомов", - йдеться у повідомленні захисника української держави.

У мережі з'явилася інформація, що "відмінусований" командир 8 роти полку патрульно-постової служби поліції імені батька лідера Чечні "Дон-дона" Рамзана Кадирова - Ахмата.

Відео дня
Знищений Рамзан Каїмов / фото twitter.com/666_mancer

Ситуація на фронтах України - сьогодні це варто знати

Ворог вже тривалий час намагається наступати на Авдіївському, Бахмутському, Мар'їнському та Лиманському та напрямках. Генштаб ЗСУ ввечері 18 квітня повідомив, що найгарячіші бої йдуть за два міста - Мар'їнка та Бахмут.

На нашій землі загарбники зазнають серйозних втрат. Загальні втрати Росії в Україні становлять приблизно 183 130 загарбників. На початку квітня ЗМІ писали, що вже відомі імена майже 20 тисяч громадян РФ, які були знищені під час війни проти України.

Вас також можуть зацікавити новини: