Українські пілоти щодня б'ють по позиціях росіян / фото t.me/V_Zelenskiy_official

Авіація Сил оборони України за 28 січня завдала ударів по шести районах зосередження особового складу російських військ, повідомляє Генштаб ЗСУ.

"Підрозділами ракетних військ завдано ударів по 1 артилерійському засобу та 1 станції радіоелектронної боротьби противника", - йдеться у повідомленні.

Водночак російські війська завдали шість ракетних і два авіаційних ударів, здійснили 51 обстріл з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) по позиціях українських військ і населених пунктах.

Відео дня

"Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі і поранені серед цивільного населення. Руйнування і пошкодження отримали навчальний заклад, житлові приватні та багатоквартирні будинки, інша цивільна інфраструктура", - повідомили у Генштабі.

Втрати Росії в Україні на 28 січня - дані ЗСУ

Нагадаємо, загальні бойові втрати Росії в Україні у війні зараз складають 382 110 чоловік особового складу. За минулу добу, 27 січня, ЗСУ ліквідували ще 740 російських окупантів.

Також Росія з початку повномасштабного вторгнення втратила: танків - 6280 (+9 за добу); бойових броньованих машин ‒ 11671 (+19); артилерійських систем – 9097 (+12); БПЛА оперативно-тактичного рівня - 7041 (+4).

Вас також можуть зацікавити новини: