Українські бійці нищать ворога / фото 53 ОМБр ім. князя Володимира Мономаха

В Україні тільки у Донецькій області трохи більше як за тиждень ЗСУ знищили чотири російські літаки. Про це повідомив речник Об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун в ефірі телемарафону.

Говорячи про ситуацію на Авдіївському напрямку, він зазначив, що ворог продовжує атакувати, але менше як раніше.

"У зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" наразі, отримавши жорстку відсіч за попередній тиждень та втративши понад 300 одиниць техніки й понад 3000 мертвими та пораненими, ворог проводить перегрупування", - наголосив він.

Відео дня

Штупун повідомив, що минулої доби знищено ще один літак російський Су-25, при цьому додав, що трохи більше як за тиждень знищено вже чотири літака РФ на Донеччині. Він зазначив також, що минулої доби відбито 5 атак ворога.

"Очікуємо на якусь подальшу активність. Готуємося і завжди в готовності", - підкреслив він.

Війна в Україні - новини

Як повідомляв УНІАН, очільник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш зазначив, що в жовтні був наймасштабніший наступ на Авдіївку за всі часи цієї війни, починаючи з 2014 року, але це ще не кінець "історії", яку армія РФ почала 10 жовтня.

Він зазначив, що наразі на фронті панує відносне "затишшя", але загарбник перегруповується й може піти в нові штурми найближчими днями. 

Вас також можуть зацікавити новини: