Названо дуже серйозні втрати РФ серед офіцерів / фото flickr.com/bwjones

Втрати Росії у війні з Україною серед офіцерського складу дуже серйозні - зокрема, стало відомо про ліквідацію підполковника Олега Єрьоміна і майора-"мусора" Заура Алігаджієва.

Крім того, стало відомо, що у вересні 2022 року "прикували по-тихому" полковника Володимира Ульянова (контррозвідка), і він "тільки сплив", поділився "Штірліц" - офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан.

За його даними, також знищена "пачка" старших лейтенантів противника - Іван Радєєв, Володимир Скворцов і Олег Малишев. Офіцер ЗСУ додав, що "демобілізовані" ще молодший лейтенант Рінат Фахрісламов і Микола Фофанов (звання невідоме).

Відео дня

Війна проти РФ триває - зараз це варто знати

Вранці 9 вересня Генштаб ЗСУ повідомив, що росіяни намагалися атакувати наших воїнів на Бахмутському, Куп'янському, Лиманському, Шахтарському та Авдіївському напрямках. Крім того, захисники української держави продовжують стримувати наступ противника на Мар'їнському напрямку.

Противник зазнає дуже серйозних втрат. Втрати Росії в Україні на сьогоднішній день складають приблизно 267 540 окупантів. Загарбники також втратили багато техніки, в тому числі 4 529 танків.

Вас також можуть зацікавити новини: