Українські воїни мають успіхи на Донбасі / колаж УНІАН зі скріншотів

Втрати Росії в Україні на Авдіївському напрямку зросли - стало відомо, що українські захисники там ліквідували деяких загарбників та зачистили ділянку.

Успіхи на Донбасі досягнені завдяки взаємодії роти ударних безпілотників та піхотинців 47 окремої механізованої бригади Збройних сил України. Про це 47 ОМБр повідомила у своєму каналі в Telegram.

"Воїни 47 окремої механізованої бригади продовжують щоденно ліквідовувати російських загарбників на Авдіївському напрямку. І так вже майже п’ять місяців", - зазначається у повідомленні.

У ЗСУ також показали яскраве відео, на якому зазнято знищення супротивників.

Важлива інформація про втрати росіян на сьогодні - це варто прочитати

Російські загарбники тривалий час намагалися наступати на Авдіївському напрямку й зазнали певних "успіхів" ціною величезних втрат і на фоні того, що армія України має певний "снарядний голод". 3 березня спікер Об’єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку Дмитро Лиховій повідомив, що на цьому напрямку ситуація стабілізується.

Варто зазначити, що на українській землі Росія зазнала колосальних втрат з початку повномасштабного вторгнення. Загальні втрати ворога на 4 березня 2024 року становлять приблизно 417 950 супротивників.

Вас також можуть зацікавити новини: