Після ударів все оперативно намагаються відновлювати / фото facebook.com/LVIVDSNS

Голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Кулеба розповів про наслідки обстрілів регіону з початку жовтня 2022-го року.

В інтерв'ю східноєвропейському бюро Report він нагадав, що 10-11 і 17-18 жовтня РФ завдавала ударів ракетами з повітря і з території Росії по важливих інфраструктурних об'єктах і населених пунктах області.

За його словами, не обійшлося без жертв - 1 людина загинула, 10 отримали поранення.

Відео дня

"Всі вони - цивільні особи, які не мають ніякого відношення до воєнних дій. Що стосується руйнування житлової інфраструктури, то було завдано збитків 60 будинкам, в основному приватному сектору, 8 з яких були повністю зруйновані", - говорить Кулеба. 

Він зазначив, що все оперативно намагаються відновлювати, ремонтні роботи тривають на об'єктах, які потребують більше часу.

Голова Київської ОВА наголосив, що ці удари призвели до перебоїв у подачі електроенергії по всій території України. 

Наслідки ударів по інфраструктурі Києва та області

У ніч на 27 жовтня голова Київської обласної Військової адміністрації Олексій Кулеба поінформував, що вночі російські окупанти завдали удару по одній з громад Київської області.

У ДТЕК попередили, що через руйнування енергоінфраструктури час без світла за новими графіками в Києві та області може бути більше 4-6 годин.

Повідомлялося, що з 10 жовтня 2022 року через ворожі обстріли пошкоджено 30% енергетичної інфраструктури України

Вас також можуть зацікавити новини: