Російські танки стрілятимуть поблизу українського кордону / REUTERS

Міністерство оборони Російської Федерації оголосило про військові навчання в Ростовській області на полігоні "Кузьминський", що розташований приблизно за 50 кілометрів від кордону з Україною. Вони відбудуться 11 лютого.

Про це повідомляє російський "Інтерфакс". 

До навчань залучать підрозділи 150 мотострілецької дивізії Південного військового округу, танки Т-72Б3, бойові машини піхоти БМП-3 та безпілотники, які будуть коригувати вогонь артилерії. За даними агентства, у навчаннях візьмуть участь понад 400 військовослужбовців і приблизно 70 одиниць військової та спеціальної техніки.

Відео дня

Росіяни нібито відпрацьовуватимуть тактику ведення бойових дій щодо оборони позицій та переходу в наступ.

Читайте такожРосійські окупанти поранили українського захисника на ДонбасіЯк повідомив УНІАН, сьогодні Резніков повідомив, що РФ стягнула до кордонів України близько 130 тис. військових, з урахуванням морського та авіаційного потенціалу.

Раніше Російська Федерація оголосила про завершення військових навчань в акваторії Чорного моря. Понад 20 бойових кораблів різного класу Чорноморського флоту повернулися до пунктів постійного базування Кримської та Новоросійської військово-морських баз.