Зеленський показав світовій спільноті наслідки осбтрілів росіянами Харкова / колаж УНІАН, скріншоти з відео

Президент України Володимир Зеленський показав, до чого призводять ракетні удари російських загарбників по мирному Харкову. Про це глава держави повідомив у Telegram, оприлюднивши відео.

"Вчорашній удар Росії по Харківській області, унаслідок якого загинули й були поранені люди, зруйнована друкарня і спалено 50 тисяч книг, демонструє, що Росія воює з людяністю і всіма аспектами нормального життя", - повідомив Зеленський.

Як зазначив президент, російські терористи вбивають дорослих і дітей, руйнують міста й села, залишаючи випалені плями там, де колись було нормальне життя.

"Російський терор має програти. І для цього потрібно лише одне – рішучість світових лідерів. Достатня рішучість", - відзначив глава держави.

Зекрема, це - достатня протиповітряна оборона українських міст і громад, достатні далекобійні можливості наших воїнів, достатньо сміливі політичні рішення.

Удар по Харкову 23 травня - подробиці

Як повідомляв УНІАН, внаслідок російського обстрілу з ракет С-300 у Харкові загорівся цех друкарського підприємства. Внаслідок цього загинуло 7 осіб, постраждала 21 особа.

Також пізно ввечері окупанти влучили у Харкові в будівлю підприємства, через що було пошкоджено дах та фасад, вибито вікна. Постраждала жінка.

Вас також можуть зацікавити новини: