Подоляк прокоментував, що сталося з Делімхановим / grozny-inform.ru

Ситуація зі зникнення топ-"кадирівця" Адама Делімханова підтвердила, що лідер Чечені Рамзан Кадиров зовсім не володіє інформацією.

Про це заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк в інтерв'ю "24 каналу", коментуючи ситуацію з Делімхановим.

"Я завжди оперую інформацію, яку надає наша розвідка. Раджу всім вважати за об'єктивну інформацію від Міністерства оборони, Збройних Сил України чи ГУР МО, бо вони дають на 90% верифіковану інформацію. Іноді бувають, звісно, моменти, які треба перевірити, але все ж. Кадиров – це людина, яка абсолютно не володіє інформацією. Є феномен людини, яка абсолютно не розуміє, про що вона говорить, а також що, де і як відбувається", - сказав Подоляк.

Відео дня

На його переконання, Делімханов "має ті проблеми, про які офіційно говорить розвідка України". "Обсяг цих проблем на сьогодні достеменно назвати неможливо, тому що треба провести певні роботи. Наша розвідка проведе їх і матиме об'єктивнішу інформацію щодо стану здоров'я цього суб'єкта", - сказав він.

Адам Делімханов - що трапилося з "правою рукою" Кадирова

Кілька днів тому ширилися чутки, що ліквідовано соратника ватажка Чечні Рамзана Кадирова. Адам Делімханов з "кадировцями" перебував у Запорізькій області.

Кадиров же заявив, що його соратник Делімханов живий: "Я це знав з самого початку фейкового вкидання, але вирішив продемонструвати всім, в першу чергу українцям, до якої міри опустилися їхні Засоби масової інформації".

Вас також можуть зацікавити новини: