Путін боїться звільнення Херсона українськими військами / фото REUTERS

Звільнення тимчасово окупованого Херсона від російських загарбників може спричинити внутрішнє "бурління" в російських елітах. Президент РФ Володимир Путін цього не хоче й дуже боїться.

Таку думку висловив російський юрист, адвокат та опозиційний політик Марк Фейгін в інтерв'ю ТСН.

"Переможцю прощають всі. У перемог завжди багато батьків, а поразка – завжди сирота. Ось поразка – це буде персонально Путін, а перемога – це вся Росія. А якщо перемоги немає, то вибачте. Брати на себе відповідальність всієї Росії за втрату Херсона і взагалі за деокупацію – на це ніхто не підпишеться", – упевнений він.

Відео дня

"Ось тут, звичайно, може виникнути для Путіна дуже важка ситуація. 70-річний дідок. Всі обернуться та скажуть: "А з ким ми маємо справу?". На восьмому десятку скоро вже, дідок всіх вже дістав за чверть століття, який цими авантюрами придумав розлютити весь світ. Не з його мошонкою у 70-річному віці на таке замахуватися. Заспокойся, вже пора ближче до землі", – додав Фейгін.

Опозиціонер акцентував, що путінський режим не впаде зі звільненням Херсона, однак, така подія буде ударом неймовірної сили.

Раніше радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк висловив думку, що звільнення Херсона має змінити психологію війни і деморалізувати російське суспільство.

Вас також можуть зацікавити новини: