Меган Маркл \ REUTERS

Відразу після весілля принца Гаррі та американської актриси Меган Маркл на сайті королівської родини була викладена біографія нової герцогині Сассекскої.

Читайте такожСукня Меган Маркл виявилася майже вдвічі дорожчою, ніж сукня Кейт Міддлтон

Як інформує replyua.net, королівська сім'я вирішила змінити біографію Маркл, щоб підвищити її статус в очах громадськості. Зокрема, на сайті повідомляється, що Меган серйозно займалася благодійністю.

Відео дня

Зокрема, згадується, що вона з дитинства займалася благодійністю, працюючи на кухні, готуючи їжу для незаможних. Крім того, королівська сім'я згадала про волонтерську діяльність Маркл, але при цьому забула згадати ролі в кіно і сумнівні фото з соцмереж. Втім, в біографії повідомляється, що Маркл годувала незаможних в перервах між зйомками. У біографії немає згадок про фільми з її участю, про її колишнє особисте життя, а саме про те, що вона вже була заміжня, і до того ж, старша Гаррі на три роки.

Зазначимо, що багатьох британців обурив той факт, що ні принц Гаррі, ні сама Маркл, яка є наполовину афроамериканкою, не відмовилися від титулів, якими їх наділила королева Єлизавета II. Втім, британці вже подейкують про те, що принц Гаррі – напівкровка, а його батьком є не принц Чарльз, а конюх Джеймс, який нібито був коханцем принцеси Діани.