Роберт Мюллер / REUTERS

Американський спецпрокурор Роберт Мюллер, розслідує втручання Кремля у вибори в США, хоче допитати російського співака Еміна Агаларова.

Про це телеканалу NBC News повідомив адвокат артиста Скотт Балбер. Захисник зазначив, що бере участь у переговорах про зустріч Агаларова з командою Мюллера, але конкретних домовленостей поки немає.

"Мюллер хоче допиту російської поп-зірки Еміна Агаларова, який допоміг організувати одіозну зустріч 2016 року в Trump Tower", - повідомив канал з посиланням на адвокатів співака.

Відео дня

Читайте такожТрамп запевняє, що змова з Росією – це не злочин

Співак нібито брав участь в організації зустрічі сина президента США Дональда Трампа – молодшого і російського адвоката Наталії Весельницької під час передвиборної кампанії нинішнього глави Білого дому.

Балбер не уточнив, чи планує Мюллер допитати батька Еміна Агаларова – російського і азербайджанського підприємця Араза Агаларова, який знайомий з президентом США Дональдом Трампом.

Раніше повідомлялося, що президент США закликав генерального прокурора Джеффа Сешнса закрити розслідування втручання Росії в американські вибори "негайно".