Повідомляється про 3 жертви в результаті вибуху / фото breviarissimus.livejournal.com

При вибуху на великому оборонному заводі імені Я. М. Свердлова в Нижегородській області РФ поранення отримали дев'ять осіб: три з них загинули, троє госпіталізовані, ще троє зникли безвісти.

Читайте такожНа військовому заводі біля Солсбері стався вибух, є жертва

"Точно відомо, що три людини загинули, ще стільки ж госпіталізовані. Доля ще трьох залишається невідомою, мабуть, вони залишаються під завалами", — сказав РІА Новости представник екстрених служб регіону.

Відео дня

Пожежу, яка спалахнула після вибуху, гасять за підвищеним, третім номером складності. Як повідомлялося, вогонь розповсюдився на площі 100 квадратних метрів.

Інцидент стався в цеху з виробництва амоналу.

Завод імені Я. М. Свердлова — один з найбільших в боєприпасній галузі Росії. Крім іншого, випускає широкий спектр промислових вибухових матеріалів, шашок-детонаторів, кумулятивних зарядів для дроблення негабаритів у гірничорудній промисловості, перфораційних зарядів для нафтогазової галузі.

Як повідомляв УНІАН, 25 березня в торговому центрі "Зимова вишня" в російському Кемерові сталася пожежа, яка забрала життя щонайменше 64 осіб. Родичі загиблих заявляють, що в результаті пожежі загинула 41 дитина.