Ілюстрація / REUTERS

Четверо поліцейських отримали поранення внаслідок стрілянини у місті Аврора в американському штаті Іллінойс, у п'ятницю, 15 лютого.

Підозрюваний у стрілянині затриманий, повідомляє ТСН з посиланням на Fox News.

Поліція повідомила, що "стрілець більше не є загрозою". Правоохоронці залишаються на місці події для розслідування обставин злочину. Поранені поліцейські перебувають у стабільному стані.

Відео дня

Стрілянина сталася в компанії Henry Pratt Company, яка є одним з найбільших виробників клапанів для питної води, стічних вод, електроенергії та промислових ринків у Північній Америці.

Читайте такожВ Амстердамі біля будівлі центрального банку сталася стрілянина: є жертви

Джон Пробст, який працює в цій компанії і якому вдалося втекти з місця стрілянини, розповів журналістам, що впізнав у стрільцеві свого колегу. За словами свідка, нападник мав "пістолет з лазером".

Як повідомляє Голос Америки, нападник убив щонайменше одну людину й поранив ще кількох. Серед поранених - співробітники поліції та "численні цивільні особи", які були доставлені в місцеві госпіталі.

Глава прес-служби Білого дому Сара Сандерс розповіла, що президенту Дональду Трампу було повідомлено про інцидент.

Місто Аурора, із населенням близько 200 тис. людей, знаходиться приблизно за 70 км на захід від Чикаго.

Як повідомляв УНІАН, на початку лютого в Чикаго у результаті перестрілки поруч із баром загинули дві людини, ще п'ятеро поранені.