У Лондоні незадоволені приїздом американського лідера Дональда Трампа британці надули величезну кулю «малюк Трампа», що зображає президента США у вигляді немовляти в підгузку і з телефоном в руці.

Відео дня

Про це повідомляє New York Post.

Як зазначається, «малюка Трампа» надули на Парламентській площі.

Таким жестом присутні на площі люди, серед яких опозиціонери, профспілки, громадські активісти і захисники навколишнього середовища, висловлювали свій протест у зв'язку з політикою Трампа.

Читайте такожКоролева Єлизавета дала урочистий прийом на честь візиту Трампа (фоторепортаж)

Між тим в центрі Лондона, на Трафальгарській площі, невідомі встановили скульптуру Трампа, яка виставляє його особу в поганому світлі. Показано, що глава держави розмістився на унітазі з телефоном, з якого пише чергове повідомлення в Twitter.

Автори "опудала" Трампа розкритикували його за втручання в британську політику. Як пише Bloomberg, незадовго до банкету у королеви президент США відправив у свій Twitter заклик до Лондону "скинути пута" членства в Євросоюзі і зробити нові зусилля по Brexit.

Однак, райони Лондона, в яких встиг побувати Трамп, перебували під суворою охороною, тому президент був ретельно захищений від будь-яких протестів. У своєму твіттері він написав: «Лондонська поїздка йде дуже добре».