Син Алібасова розповів, як його батько опинився в лікарні / фото PR-агентства "Червоне Слово"

Син російського продюсера Барі Алібасова, який перебуває в реанімації після важкого отруєння з опіком внутрішніх органів, розповів як його батько примудрився випити рідину для чищення труб.

Виявляється, рідина, якою отруївся продюсер, була не в склянці: артист сьорбнув прямо з пляшки з хімією, повідомляє Telegram-канал Super.

Читайте такожПродюсер "На-На" склав у лікарні новий заповіт

Відео дня

"Пляшка була красива, яскрава. Стояла на кухні у нього в офісі. У нього вдома, якщо щось стоїть біля раковини, то це п'ється. Він зробив один ковток, але цього було достатньо. Поняття не маю хто її туди поставив. Мотиву не було ні в кого спеціально ставити", — розповів Барі Алібасов-молодший.

Як повідомляв УНІАН, Алібасова госпіталізували в одну з московських лікарень 4 червня. Він отримав опік стравоходу четвертого ступеня, опік дихальних шляхів і шлунка, випадково випивши рідину для прочищення труб. Алібасов сам викликав лікарів, які на місці зробили йому промивання шлунка, а потім відвезли в лікарню. Медики оцінюють його стан як дуже важкий.

Барі Алібасов - творець і беззмінний керівник гурту "На-На", популярного в 90-ті роки. Він не тільки був продюсером гурту, але і створював шоу-програми колективу, писав музику і тексти до багатьох пісень, а також режисирував фільми-концерти групи. Алібасов отруївся напередодні свого 72-річчя.