Один з пішоходів отримав травми / скріншот

На головній площі Нью-Йорка Таймс-сквер сотні місцевих жителів і туристів прийняли звуки вихлопної труби мотоцикла за стрілянину, в результаті чого сталася масова тиснява.

Про це повідомляє New York Post.

Інцидент стався у вівторок, 6 серпня, о 21:30 за місцевим часом. Люди у натовпі в паніці кинулися тікати, зокрема в бік Сьомої авеню.

За даними поліції, насправді звуки долинали від мотоцикла, що їхав на перетині Восьмої авеню і Західної 42-ї вулиці.

Читайте такожТрамп звинуватив відеоігри у масових розстрілах у США

В результаті інциденту один з пішоходів отримав травми, а деякі батьки розділилися зі своїми дітьми через паніку на площі.

Така реакція перехожих, на думку New York Post, була обумовлена масовими розстрілами у США, що сталися вихідними.

Як повідомляв УНІАН, у суботу, 3 липня, в США нападник відкрив вогонь у торговельному районі у техаському місті Ель-Пасо. В результаті стрілянини загинули щонайменше 20 людей і ще 26 отримали поранення.

Нападник розстріляв людей з гвинтівки, вибравши торговий район, де на той момент перебували щонайменше три тисячі осіб. Населення округу Ель-Пасо на 80 відсотків складається з осіб латиноамериканського походження.

Пізніше в місті Дейтон у штаті Огайо ще один озброєний чоловік влаштував стрілянину. Внаслідок неї щонайменше дев'ять людей загинули і 26 поранені.

Третій випадок стався в Чикаго - невідомий відкрив стрілянину в одному з міських парків. В результаті інциденту вогнепальні поранення отримали сім осіб.