Ілюстрація / REUTERS

Щонайменше 22 людини зазнали кульових поранень і двоє загинули у місті Одеса американського штату Техас після того, як двоє стрільців відкрили вогонь по магазину, а потім поїхали з місця події, дорогою хаотично відстрілюючись.

Поліція підтвердила, що отримала повідомлення про активну стрілянину у магазині побутової техніки, згодом повідомили, що було двоє стрільців – один їхав у Тойоті золотого та білого кольору. А другий у поштовому фургоні, пише Independent.

Читайте такожУ США після футбольного матчу сталася кривава стрілянина: щонайменше 10 людей отримали поранення

Відео дня

Мер техаської Одеси Джеррі Моралес повідомив, що вони "здійснюють хаотичну пальбу. Ми маємо двох загиблих і близько 20 поранених".

У повідомленні поліції зазначається: "Ми підозрюємо, що є два стрільці у двох окремих машинах. Один підозрюваний може перебувати у розважальному центрі у місті Мідленд, а другий може їхати по шосе у тому ж Мідленді. Підозрювані транспортні засоби: маленька вантажівка Toyota золотого та білого кольорів та поштовий фургон USPS. Будь ласка, не наближайтесь до цих територій і залишайтесь вдома". 

Згодом поліція Мідленда повідомила, що "один з активних стрільців був застрелений на смерті у розважальному центрі в Одессі. Стрілянини наразі немає".