Директор написав кожному з батьків, що дитина може підписати тільки одну листівку для всього класу / livejournal.com

Директор початкової школи в місті Грантем (Велика Британія) Джонатан Мейсон заборонив дітям посилати один одному різдвяні листівки. Він упевнений, що ця традиція негативно впливає на екологічну ситуацію.

Про це передає The Telegraph.

Читайте такожУ США шериф на Хелловін попередив дітей, де живуть педофіли: на нього подали до судуЗа словами Мейсона, до нього підійшли вже кілька дітей, які висловили занепокоєння з приводу екології та впливом на неї, в тому числі й різдвяних листівок.

Відео дня

Директор написав кожному з батьків, що дитина може підписати тільки одну листівку для всього класу – не більше.

Також в школі не будуть встановлювати коробку для листівок.

«Якщо ми викладемо в ряд всі листівки, які відправляють жителі нашої планети, їхня довжина перевищить окружність Землі в 500 разів», – розповідає Мейсон.

Думки батьків розділилися. Деякі вже повісили на директора школи ярлик Грінч: вони впевнені, що порушувати різдвяну традицію – це неправильний крок, тим більше, що більшість листівок зроблені з переробленого паперу.

Інші навпаки підтримали рішення школи. У початковій школі не всі вміють добре писати, а тому оформити 30 листівок для кожного однокласника ставало для дитини не приємним моментом, а «боротьбою».

Раніше УНІАН повідомляв, що в компанії Ford вирішили робити автозапчастини з кавових відходів mcdonald's.