Харві Вайнштейн / фото REUTERS

Скандального голлівудського екс-продюсера Харві Вайнштейна екстрено госпіталізували після того, як суд присяжних в Нью-Йорку визнав його винним за двома пунктами у справі про сексуальне насильство.

Читайте такожВирок Вайнштейну: зірки Голлівуду відреагували на вердикт у справі продюсераПро це повідомив адвокат продюсера Донна Ротунно, яка підтвердила, що після оголошення вердикту його госпіталізували в лікарню Бельв’ю в Нью-Йорку, пише CNN.

За словами адвоката, Вайнштейн поскаржився на сильний біль у грудях по дорозі з суду до в’язниці. Крім того, у нього спостерігалися прискорене серцебиття і високий тиск, в результаті чого було прийнято рішення про госпіталізацію.

Відео дня

Зазначається, що при цьому з Вайнштейном «все в порядку» і відразу після виписки його переведуть до виправного закладу на острові Рікерс.

67-річному Вайнштейну загрожує, як мінімум, п’ять років в’язниці та, як максимум - 25 років.

Як повідомляв УНІАН, Вайнштейн був визнаний винним в зґвалтуванні третього ступеня і сексуальному насильстві першого ступеня. Суд присяжних з семи чоловіків і п’яти жінок виніс свій вердикт у понеділок, 24 лютого, на п’ятий день нарад.