Порноактриса Хізер Ван / alamy stock photo

Відома порноактриса Хізер Ван розкрила подробиці відносин з порноактором Томмі Вудом, який не раз бив її, коли вони були парою.

Про це Хізер розповіла журналістам The Daily Beast.

Читайте такожЛегенду порно Джессі Джейн заарештували за насильство

Відео дня

За її словами, все почалося з того, що Вуд тільки штовхав її і закривав рот рукою. А один раз Вуд побив її до смерті.

"Я була покірною. Мені знадобилися роки, щоб навчитися захищати себе", - поскаржилася вона.

Крім того, чоловік займався сексом з іншими жінками в їх будинку і змушував Ван брати участь в оргіях. Зокрема, на одній з вечірок він змусив її займатися сексом з чотирма чоловіками, після чого вона відчувала себе зґвалтованою.

На початку березня порнозірка опублікувала в Twitter старі фотографії, на яких видно синці на її тілі, і звинуватила Вуда в насильстві. У відповідь на це чоловік влаштував їй онлайн-цькування.

Вуд не став заперечувати насильства щодо Ван, але заявив, що всі його дії були самозахистом. За словами порноактора, Хізер Ван переслідувала його, псувала його речі, кидала в нього предмети і називала їх відносини токсичними. При цьому багато хто з інших працівниць порноіндустрії підтвердили, що Вуд часто веде себе агресивно і лякаюче.

Як повідомляв УНІАН, раніше зірка порно Райлі Рід розповіла про проблеми у відносинах з родиною і страх перед майбутнім через свою кар'єру.