isaacspictureconclusions.com

Сценарій напише Девід Джонсон, який працював над фільмами жахів "Закляття-2" і "Ходячі мерці", повідомляє Lenta.ru з посиланням на The Wrap. Ймовірно, нова стрічка стане ще одним перезапуском картини 1984 року, але компанія поки не поділилася деталями проекту.

Читайте такожУ Голлівуді починаються зйомки художнього фільму про Матір Терезу

Видання зазначає, що New Line Cinema навряд чи запросить на зйомки актора Джекі Ерла Хейлі, який зіграв Фредді Крюгера в стрічці 2010 року - швидше за все, компанія знайде молодшого актора (Хейлі - 54 роки). Але поки ні терміни роботи над новим фільмом ні дата прем'єри не уточнюються.

Відео дня

New Line Cinema вже намагалася відродити "Кошмар на вулиці в'язів" в 2010 році. Тоді виробництвом займалася студія Platinum Dunes, а New Line взяла на себе функції продюсера і дистриб'ютора. Стрічка зібрала в прокаті $115 млн при бюджеті $30 млн і отримала розгромні відгуки від критиків. Шанувальники теж зустріли ремейк несхвально.

Перший "Кошмар на вулиці В'язів", що вийшов в 1984 році, став основою великої франшизи, в яку увійшли 8 повнометражних фільмів, книги, комікси та ігри. Майже у всіх картинах образ Крюгера на екрані відтворив Роберт Інглунд.