facebook.com/StarWars

У США відбулася прем'єра трейлера на телебаченні під час перерви між таймами матчу Національної футбольної ліги в понеділок увечері, в той час як в інших країнах любителі науково-фантастичної саги дивилися трейлер онлайн. До ранку вівторка трейлер набрав 9,5 млн переглядів на YouTube, повідомляє "Голос Америки".

Читайте такожDisney представить іграшки за мотивами "Зоряних війн"

Хоча прем'єра чергової частини "Зоряних війн" відбудеться лише через два місяці, в інтернеті вже відкрився продаж квитків. Деякі сайти онлайн-бронювання вийшли з ладу через наплив охочих придбати квитки заздалегідь.

Дія картини "Пробудження сили", знятої режисером Дж. Дж. Абрамсом, розгортається через 30 років після "Повернення джедая" – третьої частини оригінальної трилогії.

Новий трейлер не розкриває подробиць про сюжет фільму. Відомо, що в картині з'явиться новий лиходій, Кайло Рен, якого зіграє Адам Драйвер, а також персонажі оригінальної трилогії – Хан Соло у виконанні Харрісона Форда і принцеса Лея у виконанні Керрі Фішер.

Героїня на ім'я Рей, яку грає актриса Дейзі Рідлі, в трейлері говорить фразу: "Про те, що сталося, складали історії". Хан Соло відповідає їй: "Це правда. Все це правда. Темна сторона. Джедаї. Вони існують".