REUTERS

За словами співробітника авіакомпанії, ніякої інформації про можливості отримати компенсацію або змінити країну призначення пасажирам не надають. Це повинен зробити туроператор, а з ним зв'язатися не можуть, передає Бі-бі-сі.

Читайте такожПутін доручив призупинити авіасполучення з Єгиптом до з'ясування обставин катастрофи А321Тим часом низка російських туроператорів оголосила про перенаправлення чартерних рейсів, що раніше прямували в Єгипет, у Туреччину.

"Туроператори намагатимуться по максимуму зберегти параметри турів, придбаних туристами, в тому числі їх тривалість і зірковість готелів - настільки, наскільки це буде можливо. В Антальї, за даними туроператорів, зараз сонячно, +25", - заявила журналістам прес-секретар Російського союзу туріндустрії Ірина Тюріна.

Відео дня

Про необхідність призупинити авіасполучення з Єгиптом, заявив у п'ятницю на нараді в Національному антитерористичному комітеті директор ФСБ Олександр Бортніков.  Президент Росії Володимир Путін погодився з рекомендацією ФСБ.

Ростуризм оголосив, що створює спеціальний штаб з організації вивозу російських туристів з Єгипту. За інформацією Ростуризму, зараз на відпочинку в Єгипті знаходяться приблизно 45-50 тис. росіян. Прес-секретар Російського союзу туріндустрії Ірина Тюріна заявила, що на вивезення з Єгипту російських туристів, число яких становить близько 50 тис. осіб, може знадобитися місяць.