фото rock-am-ring.com

У Німеччині призупинили щорічний рок-фестиваль Rock am Ring через терористичну загрозу. Про це йдеться в опублікованому на сайті фестивалю повідомленні організаторів.

Після оцінки ситуації поліція попросила організаторів повідомити про тимчасове припинення фестивалю для проведення подальшого огляду території музичних майданчиків.

Читайте також"Приходить в себе": ЗМІ розповіли про повернення Аріани Гранде в Манчестер після теракту на її концерті

Відео дня

"У зв'язку з терористичною загрозою поліція попросила організаторів фестивалю Rock am Ring припинити захід. Організатори будуть забезпечувати вас повною інформацією про подальший розвиток подій через соціальні мережі, радіо та ЗМІ", - сказано в повідомленні.

В управлінні поліції повідомили, що проводять розслідування після сигналів про загрозу теракту, передає РИА Новости.

"Організатор "Rock am Ring" в тісній координації з силами безпеки сьогодні завершили фестиваль передчасно. Причиною стали конкретні сигнали, які не виключали можливу терористичну загрозу. Наразі у посиленому режимі ведеться розслідування", - зазначили в вполиции.

Про те, що конкретно стало причиною евакуації, в правоохоронних органах не уточнили.

Rock am Ring - один із найбільших рок-фестивалів у Європі. У цьому році він проходить з 2 по 4 червня. У фестивалі беруть участь відомі рок-групи Rammstein і Simple Plan, а також екс-вокаліст манчестерської групи Oasis Ліам Галлахер.