Про це заявив її лідер Бідзіна Іванішвілі після публікації даних екзит-полів, які свідчать про впевнену перемогу "Грузинської мрії", принаймні, у виборах за партійними списками. Іванішвілі стверджує, що опозиція здобуває перемогу і в більшості мажоритарних округів.

Виступаючи перед тисячами своїх прихильників, які зібралися увечері в понеділок в центрі Тбілісі, Іванішвілі привітав їх з перемогою.

На цю тему: Саакашвілі визнав перемогу опозиції на виборах за партійними списками

Відео дня

Тим часом прихильники президента Саакашвілі оголосили про свою перемогу в мажоритарних округах: "За нашими даними, ми перемогли в 53 (із 73. - УНІАН) мажоритарних округах, і, як видно, в новому парламенті у нас буде тверда більшість", - заявила прес -спікер партії «Єдиний національний рух» Чіора Тактакішвілі.

За її словами, згідно з екзит-полами, за пропорційною системою результати приблизно однакові, хоча за межами Тбілісі лідирує ЄНР.

За її словами, 32 відсотки виборців відмовилися від участі в екзит-полі. Тактакішвілі зазначила, що «націонали» почекають результатів Центральної виборчої комісії Грузії.