м

Прес-служба Роскомнагляду  повідомляє, що блокування було проведено на вимогу заступника генерального прокурора РФ "на виконання федерального закону №398-ФЗ "ПРО внесенні змін у Федеральний закон "Про інформацію, інформаційні технології і про захист інформації".

Читайте такожУ РФ пропонують створити чорний список вузів, які поширюють релігійний екстремізм"Заблоковані ресурси поширювали соціально небезпечну інформацію, що становить загрозу для суспільства і особистості", - йдеться в повідомленні. Одна зі сторінок з протизаконною інформацією розташовувалася на ресурсі livejournal.com, повідомляє Росбалт.

Відео дня

Ресурс був внесений в єдиний реєстр протиправної інформації для направлення на вивантаження операторам зв'язку. Адміністрація ресурсу в найкоротші терміни видалила блог з протиправною інформацією. Після перевірки співробітниками Роскомнагляду  на видалення незаконного контенту Livejournal був виключений із реєстру.

Читайте такожВ ОБСЄ сподіваються, що Янукович накладе вето на закон про блокування доступу до інтернетуНагадаємо, з сьогоднішнього дня набув чинності закон, що дозволяє Роскомнагляду без суду блокувати інтернет-ресурси із закликами до екстремізму і масових заворушень. Обмеження доступу до таких сайтів буде здійснюватися негайно.