Біля берегів Туреччини затонув корабель з українцями на борту / фото Анадолу

Знайдено тіла вже чотирьох загиблих членів екіпажу суховантажного судна Arvin, яке затонуло 17 січня в Чорному морі біля берегів Туреччини.

Про це повідомляє ТАСС.

Читайте такожНа борту затонулого біля берегів Туреччини судна було 10 українців, пошукова операція триває-МЗС

Відео дня

За словами губернатора провінції Бартин Сінана Гюнера, знайдено тіла чотирьох загиблих. Рятувальники намагаються визволити зі скель двох членів екіпажу затонулого судна.

У районі аварії знаходяться катера берегової охорони й Управління із запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій при уряді Туреччини (AFAD), а також фрегат ВМС, повідомляє агентство "Анадолу».

Зважаючи на погані погодні умови пошуково-рятувальна операція ускладнена.

Корабельна аварія в Чорному морі: що відомо

  • Сьогодні, 17 січня, біля берегів Туреччини в Чорному морі затонув суховантаж Arvin. За даними МЗС України, врятовано 5 українців та 1 іноземця, їх госпіталізовано.
  • Раніше МЗС повідомляв, що на борту було 10 українців і 2 іноземці.
  • Водночас агентство ТАСС з посиланням на прес-службу Росморречфлоту повідомило, що на борту судна перебували 12 осіб, двоє з них - громадяни Росії. У відомстві також повідомили, що власником судна є українська компанія Arvin Shipping LTD.
  • За даними ЗМІ, суховантажне судно йшло під прапором Палау і перевозило вантажі з Грузії до Болгарії, але через погані погодні умови змінило курс і намагалося укритися в порту Бартин.