21 травня поліція видала ордер на арешт священика / фото lawandcrime.com

Американські прокурори офіційно закрили розслідування вбивства 13-річного Денні Крото, тіло якого виловили з річки Коннектикут (Чікопі, штат Массачусетс) ще в 1972 році.

Про це повідомляє прокуратура округу Хампден.

Тільки через 49 років поліцейським вдалося встановити, що до вбивства хлопчика причетний католицький священик Річард Лавін, який був близько знайомий з сім'єю Крото. 21 травня поліція видала ордер на його арешт, проте виявилося, що саме в цей день він помер.

Відео дня

"Ми розчаровані тим, що його не притягнуть до відповідальності. Але також вважаємо, що існує вища сила, тому він зіткнеться з нею», - підкреслив брат Даніеля.

Читайте такожУ США сім'я натрапила на скелет людини під час прибирання будинку

Відомо, що священик зацікавив правоохоронців у перші дні після трагедії, оскільки він плутався у своїх свідченнях. Зокрема, Лавін збрехав, що ніколи не був з Даніелем наодинці.

фото lawandcrime.com

17 квітня 1972 року в будинок сім'ї Крото подзвонив невідомий чоловік і сказав братові Денні: "Нам дуже шкода, що сталося з Денні. Він побачив щось, чого не повинен був бачити. Це був нещасний випадок". За його слова, голос належав Річарду Лавіну.

Священика допитали навесні 2021 року, коли той перебував у лікарні. І тоді він зробив кілька заяв, які свідчили про те, що саме він напав на Даніеля біля водойми і залишив його.

Вас також можуть зацікавити новини: