У Берліні побили українця через тризуб на шапці / колаж УНІАН

У Берліні (Німеччина) невідомий напав на українця Євгена через те, що у останнього на шапці був тризуб.

Про це Євген, який проживає у німецькому місті, розповів журналістам. Як повідомляє "Цензор.НЕТ", все відбувалося 28 жовтня в місцевому торговельному центрі.

За словами українця, до нього у ТЦ підійшов чоловік і почав погрожувати розправою, все нібито через тризуб. Але лише погрозами цей інцидент не закінчився - дійшло до рукоприкладства, коли наш співвітчизник намагався зняти агресивно налаштованого чоловіка.

Відео дня

"Виходячи з магазину, увімкнув камеру, щоб зафіксувати їх і подати заяву за погрози і дискримінацію за національною ознакою, в цей момент він накинувся на мене, хотів забрати телефон, почав його видирати й завдав кількох ударів в обличчя і потім зник", - розповів Євген. 

На українця напали в ТЦ / фото Цензор.НЕТ

Образи українців за кордоном після початку повномасштабної війни

Не секрет, що за кордоном перебувають як росіяни, які ненавидять українців, так і шанувальники путінського режиму. Тому відео з образами громадян України в країнах світу час від часу "спливають" у мережі.

Раніше росіянка недалеко від посольства РФ у Стокгольмі накинулася з образами на громадянку України. Жінка через свої дії втратила роботу у приватній школі.

iFrame

У серпні 2022-го у Бад-Вісзеє (Німеччина) агресивна росіянка на дитячому майданчику накинулася на українців. Жінка без причини лаяла дворічного хлопчика і його маму, супроводжуючи свою істерику погрозами та звинуваченнями.

Також стало відомо, що російська блогерка Юлія Прохорова (Чернишова), яка проживає в Німеччині, поплатилася відпусткою в Австрії після того, як на камеру знущалася з українок.

Вас також можуть зацікавити новини: