Стан здоров'я Путіна - справжня держтаємниця / Скріншот

Президент РФ Володимир Путін так переймається за своє здоров'я, що зробив його частиною держтаємниці. Його супроводжують близько десятка лікарів, які маскуються під звичайних охоронців. А один з "агентів" взагалі незамінний.

Але, як дізналися журналісти, є серед них один особливий агент, у якого вкрай важлива місія: прибирати екскременти російського президента. Про нього розповіли в сюжеті проекту FreeДом.

"Здоров'я Путіна давно погіршилося, і це видно неозброєним поглядом. З постійно одутлим обличчям, непропорційно великим по відношенню до тіла", - кажуть журналісти.

Вже неодноразово йшлося про те, що стан здоров'я Путіна тримається під грифом "таємно". І навряд чи хтось знає насправді, що з ним відбувається.  Але ось зараз з французьких ЗМІ стало відомо, навіщо в Кремлі підтримують цю таємницю: у супроводі президента РФ є спецагент Федеральної служби, який збирає його екскременти.

"Кожен раз, коли Путін їздив за кордон, ця людина забирала президентський послід назад у Москву. Щоб ніхто не міг взяти екскременти на аналізи і дізнатися про справжній стан здоров'я президента РФ", - йдеться в сюжеті.

Конкретно журналістам відомо про два таких випадки: у 2019-му році під час візиту Путіна до Саудівської Аравії, а також під час його поїздки до Франції в 2017-му.

На відео - охоронець Путіна з валізою, що імовірно збирає екскременти російського президента в робочих поїздках

Ось як цей процес описують журналісти: "Непрямі джерела на Близькому Сході повідомили нам, що делікатна місія виконувалася під контролем Федеральною службою охорони. Агент повинен був покласти екскременти Путіна в передбачені для цього кишені, щоб не залишити слідів, і відвезти все в країну".

Вперше інформацію про путінського збирача екскрементів розкрили журналісти Режіс Жанте (журнал Paris Match) і Михайло Рубін ("Проект").

Вас також можуть зацікавити новини: