Катерина Винокурова - єдина донька Лаврова / Скріншот

Єдина донька глави МЗС Росії Сергія Лаврова Катерина Винокурова потрапила під санкції Британії. 

УНІАН розповідає, що відомо про доньку Лаврова Катерину і чому вона живе в РФ.

Катерина народилася в 1982 році в Нью-Йорку, вона - громадянка США, навчалася в Манхеттенській школі, закінчила Колумбійський університет, де вивчала політологію, і магістратуру з економіки в Лондоні.

Відео дня

Наразі донька Лаврова живе в Москві, вона була директором російського відділення британського аукціонного дому Christie's (продаж антикваріату і предметів мистецтва).

Проходячи післяуніверситетську практику в Лондоні, Катерина познайомилася і в 2008 році вийшла заміж за Олександра Винокурова — топ-менеджера TPG Capital, Morgan Stanley і Альфа-Груп.

Зазначимо, що в нечастих інтерв'ю Винокурова намагається говорити лише про роботу, про своє особисте життя вона не любить розповідати. 

"Я завжди хотіла пов'язати своє життя з росіянином. Наше почуття гумору, наш менталітет - це не можна перевести на іншу мову", - зізнавалася Катерина в одному з інтерв'ю. 

Зазначимо, що у Винокурова було ізраїльське громадянство, а у Катерини - американське. Але жити вони вирішили в Москві.

Зараз у Катерини є власний бізнес-проект Smart Art. Компанія - посередник між колекціонерами і художниками.

У подружжя Винокурових двоє дітей - син і донька. ЗМІ пишуть, що Винокурова - власниця розкішної квартири в Москві і вілли на Рубльовському шосе, а також нерухомості в Нью-Йорку і Лондоні.

Вас також можуть зацікавити новини: