У напрямку Москви рухається колона військової техніки / скріншот

У мережі з'явилося відео, на якому зображена колона військової техніки невідомої приналежності, що рухається в бік Москви.

Повідомляється, що техніку зафільмували на камеру в Нижегородській області

На опублікованому ролику видно, що у складі колони - військова техніка, призначена для перевезення особового складу, буксирувані гаубиці і паливозаправники.

Новини Росії - актуальне

Як пише CNN, наступні 24 години будуть для російського диктатора Володимира Путіна критичними. Американські аналітики називають збройний заколот ватажка ПВК Євгена Пригожина "найсерйознішою загрозою" для Путіна за всі 23 роки влади. Експерти розглядають військові невдачі РФ в Україні як причину цього заколоту. І єдине, що зараз може врятувати Московську еліту від краху, - це братовбивство.

За інформацією партизанського руху "Атеш", найманці ПВК "Вагнер", які в ході військового заколоту просуваються в бік Москви, можуть на своєму шляху захопити склади з ядерною зброєю у Воронезькій області. Зазначається, що передові загони ПВК вийшли до околиць Борисоглібська Воронезької області, де розміщується склад з ядерною зброєю, відомий також як "375 об'єкт "С"", 12 управління МО РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: