У Санкт-Петербурзі з Олександром Лукашенком бачився двійник Володимира Путіна, стверджує експерт / скріншот

Справжній російський диктатор Володимир Путін не був на зустрічі з псевдопрезидентом Білорусі Олександром Лукашенком у російському Санкт-Петербурзі, захід відвідав двійник.

Псевдолідер Білорусі дуже поінформований, хто перед ним знаходиться, розповів кандидат психологічних наук Дмитро Попов. "Я двійника побачив на зустрічі з Лукашенком і на вилазці їхній у Кронштадт, там, де вони ось якраз обіймалися, цілувалися і там, де людину, яка виглядає як Путін, запитали про те, що "а як же карантин?" (нібито диктатор відповів, що "люди важливіші" - Ред.)", - сказав експерт.

Кандидат наук підкреслив, що "там був двійник" Путіна. "...Ось у цьому разі (коли біля нього двійник лідера росіян - Ред.)... (Лукашенко - Ред.) поводиться, як альфа (лідер - Ред.), ну, намагається поводитися як альфа, а коли він знаходиться перед справжнім, перед бункерним варіантом - він поводиться навіть не як бета, а там десь омега і десь нижче...", - поділився Попов.

Варто зазначити, що Путін і Лукашенко в Санкт-Петербурзі зустрічалися 23 липня.

Цікаві новини Росії про Путіна - що варто знати

Дмитро Попов говорив, що 13 червня в РФ на зустрічі з так званими "військкорами" був справжній Володимир Путін.

Російський диктатор під час заходу ніс багато маячні щодо війни Росії проти України. Експерт зазначив, що під час безглуздих заяв очільник країни відводив очі й хапав ручку, а це є ознакою невпевненості у сказаному.

Вас також можуть зацікавити новини: