Володимир Путін розумів, що ніс маячню про Україну, вважає експерт / скріншот

У РФ на зустрічі з так званими "військкорами" був справжній російський диктатор Володимир Путін, а не його двійник.

Лідер росіян хапав ручку і відводив очі, коли розповідав маячню про Україну, а "це ознаки невпевненості у тому, що він говорить", поділився думкою фахівець з психодіагностики, кандидат психологічних наук Дмитро Попов в ефірі програми "Аргумент".

"...Стрес викликає невпевненість. Значить - він невпевнений у цій інформації. Тобто, мабуть, його справжня свідомість оцінює, що це - маячня. Але він змушений її нести. І унаслідок цього з'являються ось такі спонтанні реакції...", - пояснив співрозмовник.

Цікаві новини про Путіна і війну - сьогодні це варто знати

Володимир Путін 13 червня зустрівся з деякими "військкорами" і "відзначився" маячнею про хід війни Росії проти України. 

Зокрема, він заявив, що РФ нібито здатна всерйоз розглянути питання про створення "санітарної зони" у нашій країні, якщо не припиняться "прильоти" по території його держави. Потім радник очільника Офісу президента Михайло Подоляк сказав, що заяву диктатора можна вважати зізнанням у підриві Каховської дамби.

На думку виконувача обов'язків керівника Центру протидії дезінформації при РНБО - Андрія Шаповалова, після публічної зустрічі з "військкорами" говорили за зачиненими дверима і "дали зрозуміти, за якими методичками потрібно працювати".

Вас також можуть зацікавити новини: