Євгену Пригожину загрожує "інфаркт", спрогнозував експерт / скріншот

Ватажку приватної військової компанії "Вагнер" Євгену Пригожину навряд чи загрожує постріл снайпера в голову через вікно.

У ватажка найманців може статися "інфаркт", оскільки він "переживає за Росію-матінку, серце кров'ю обливається, і ось таке горе сталося, здоров'я не витримало", розповів військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко в ефірі телеканалу "FreeДом"

"...у цьому випадку ніхто не буде проводити розтин, тому що якщо буде проведено розтин, то з'ясується, що насправді причиною інфаркту було отруєння з відповідною симптоматикою. Такий сценарій для Пригожина очікувати куди реалістичніше, ніж, наприклад, постріл в голову через вікно від снайпера", - вважає експерт.

Відео дня

Цікаві новини Росії - сьогодні це варто знати

"Вагнер" 24 червня влаштував у РФ заколот, зокрема, нібито через те, що підконтрольні російському Міноборони військові завдали удару по його тиловому табору. Бунтівники знищили російський військовий літак і вбили 10 офіцерів. Крім того, повідомлялося про ліквідацію декількох вертольотів.

Найманцям вдалося взяти під контроль Ростов-на-Дону і Воронеж, а також вони колонами рухалися у бік Москви. Бунт так само різко закінчився, як і розпочався. Євген Пригожин вгамував своїх посіпак після того, як поговорив з відома російського диктатора Володимира Путіна з псевдопрезидентом Білорусі Олександром Лукашенком.

"Вагнерівцям" надали гарантії безпеки, і вони можуть вирушити у Білорусь. Військовий аналітик Шон Белл вважає, що Путін не хоче перетворювати Пригожина на мученика.

Вас також можуть зацікавити новини: