Сергій Шойгу дуже заможний, поділився екс-друг Володимира Путіна / фото REUTERS

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу вкрай бізнесова і дуже заможна людина.

Шойгу неглибока людина, але не ідіот, розповів колишній друг президента РФ та екс-банкір Сергій Пугачов в інтерв’ю журналісту й засновнику видання "Гордон" Дмитру Гордону.

"…людина вкрай бізнесова, яка дуже заможна. Дуже заможна. Яка займалася бізнесом, коли Путін - я не знаю - жуйкою торгував", - поділився співрозмовник.

Відео дня

Колишній банкір додав, що Шойгу був пов'язаний з торгівлею.

"…це найстаріший міністр Російської Федерації. Протягом 30 років він міністр. До того ж він прийшов звідки? З Абакана - із будівельного тресту. І одразу підсів на цю тему: торгівля, Китай, перевезення, МНС... І згодом чого тільки, там, не возили цими літаками…", - додав Пугачов.

Нагадаємо, російські окупаційні війська рано вранці 24 лютого вдерлися в Україну. Армія України дає супротивникам жорстку відсіч.

Західні ЗМІ писали, що Сергій Шойгу та його оточення вкрали 80% грошей, які мали піти на війну.

Наприкінці серпня розвідка Великобританії повідомила, що Шойгу відсторонили від керівництва російськими окупаційними військами в Україні через проблеми армії РФ.

Російський опозиційний журналіст та ведучий Олександр Невзоров вважає, що в Росії замість Шойгу Міноборони може очолити головнокомандувач військами Нацгвардії Віктор Золотов.

Довідка УНІАН. Сергій Шойгу в РФ з січня 1994 року по травень 2012-го був міністром у справах цивільної оборони, надзвичайних ситуацій і ліквідації наслідків стихійних лих, а пізніше став губернатором Московської області. Шойгу очолив Міноборони Росії 6 листопада 2012 року.

Вас також можуть зацікавити новини: