Віктор Золотов може стати очільником Міноборони РФ замість Сергія Шойгу, спрогнозував журналіст / скріншот

У Російській Федерації посаду міністра оборони замість Сергія Шойгу може обійняти Віктор Золотов, який зараз є головнокомандувачем військами нацгвардії РФ.

Дуже можливо, що міністром оборони РФ стане Золотов, написав російський опозиційний журналіст та ведучий Олександр Невзоров у своєму каналі в Telegram.

Журналіст натякнув, що на посаді міністра оборони Золотов не створить проблеми Україні, оскільки не наділений високим рівнем інтелекту.

Відео дня

"Можливо, Золотов стане міністром оборони замість Шойгу. Дуже можливо. Переживати з цього приводу не варто. Певні проблеми для України на фронті міг би створити міністр з айк'ю (коефіцієнт інтелекту, IQ 91-100 вважається середнім рівнем розвитку розумових здібностей - Ред.) хоча б 25, а не тверді 7, як у Золотова", - поділився ведучий.

Нагадаємо, рано вранці 24 лютого російські війська вдерлися в Україну і планували за кілька днів захопити Київ. Ворогам не вдалося втілити у життя свій план.

ЗМІ писали, що Сергій Шойгу та його оточення вкрали 80% грошей, які мали піти на війну.

Наприкінці серпня британська розвідка повідомила, що, ймовірно, російські військові, які мають свій досвід війни, регулярно висміюють очільника Міноборони РФ за його неефективне керівництво, оскільки прогрес їхньої країни у війні застопорився.

У розвідці додали, що Шойгу відсторонили від керівництва окупантами в Україні через проблеми армії.

Вас також можуть зацікавити новини: