Путін хворий / фото REUTERS

Журналісти узагальнили всі відомі дані про хвороби президента РФ Володимира Путіна з найбільш авторитетних джерел.

У сюжеті проекту FreeДом доходять висновку, що глава країни-агресора довго не протягне.

Вперше про хворобу Путіна стало відомо зі звичайних чуток. Потім за ці дані взялися журналісти-розслідувачі та представники розвідки. 

Американський кінорежисер Олівер Стоун каже, що у Путіна був рак, і він переміг його. Сьогодні про це сурмлять розвідки багатьох країн, зокрема, США. У квітні спливла інформація, що президент РФ знову лікується від онкології. 

Видання The Sun з посиланням на джерело в Кремлі попереджало про операцію Путіна з приводу раку. Так, журналісти-розслідувачі з'ясували, що глава РФ постійно проводить час з величезною кількістю медиків. Видання "Проект" дізналося, що серед них - травматолог, лор, нейрохірург.

За версією видання "Проект", 25 листопада 2016 року Путіну була проведена операція. Її проводили 12 лікарів. Цю операцію журналісти пов'язують з онкологією.

"Здавалося б, все, рак вилікуваний. Але в 2019 році ситуація повторюється. Тільки лікарів вже набагато більше", - йдеться в сюжеті програми "Гроші". Журналісти кажуть, що у президента РФ, швидше за все, стався рецидив травми. 

Серед лікарів, помічених поблизу Путіна, - хірург-онколог Селіванов. Він провів з президентом РФ 166 днів. Розвідки тепер попереджають про рецидив онкології Путіна.

Раніше повідомлялося, що президент РФ так переймається за своє здоров'я, що зробив його частиною держтаємниці. Його супроводжують близько десятка лікарів, які маскуються під звичайних охоронців.  Але, як дізналися журналісти, є серед них один особливий агент, у якого вкрай важлива місія: прибирати екскременти Путіна. 

Вас також можуть зацікавити новини: