Пола Тея заарештували за зґвалтування, викрадення та напад із застосуванням небезпечної зброї / фото facebook.com/tulsapolice

У США заарештували кандидата на пост губернатора Оклахоми. Чоловіка підозрюють у викраденні та зґвалтуванні жінки, яка хотіла в нього працювати.

За даними поліцейського управління Талси, 58-річний Пол Тей (Paul Tay) напав на жінку, яка хотіла працювати в його штабі.

Постраждала розповіла, що відгукнулася на оголошення про вакансію в команді Тея. Кандидат обіцяв новому співробітнику грошову оплату, а також безкоштовне житло.

Відео дня

Тей зустрів жінку в містечку Бетані та запропонував підвезти до Оклахома-Сіті на своїй машині. Однак поїхав у напрямку Талси, де жив сам. За словами постраждалої, вона намагалася вийти, але кандидат в губернатори не випускав її з машини, вдарив трубою і вчинив сексуальне насильство.

Читайте такожЧоловік облив клеєм статевий орган перед сексом і померУ містечку Беггс у Тея закінчився бензин. Як розповіла жінка, він замкнув її в авто і почав шукати гроші, щоб заправитися.

Потім він відвіз її у своє житло в центрі Талси. Вдома Тей спробував зайнятися з жінкою сексом, після чого зґвалтував її трубою.

У понеділок, 23 серпня, постраждалій вдалося переконати кандидата в губернатори відвезти її в місцевий супермаркет Walmart, щоб купити засоби гігієни. За словами жінки, там їй вдалося втекти та попросити про допомогу працівника магазину.

У результаті поліція, що приїхала на виклик, заарештувала Пола Тея на стоянці за зґвалтування першого ступеня, викрадення і напад із застосуванням небезпечної зброї.

Як повідомляє CBS News, у будинку Тея детективи знайшли одяг жертви. Зараз кандидат у губернатори перебуває у в'язниці округу Талса. Розслідування триває.

За інформацією ЗМІ, раніше Тея вже заарештовували за крадіжку, порушення громадського порядку, створення перешкод для працівників поліції, порушення громадського порядку та інші правопорушення.

Вас також можуть зацікавити новини: