Будівлю прикрасили українським прапором / фото Egor Kuroptev

У столиці Грузії Тбілісі на будівлю російського дипломатичного представництва за допомогою проектора розмістили величезне зображення українського прапора. 

Про це повідомив грузинський політичний експерт Єгор Куроптєв у своєму Facebook. Також він оприлюднив відповідні фото та відео.

Також на будівлі був напис "Слава Україні!", а також красувалася емблема НАТО. Під час цього можна почути, як лунає гімн України. Організатором акції стала грузинська прозахідна політична партія "Європейська Грузія – Рух за свободу".

Відео дня
Фото Egor Kuroptev

"Слава Україні! – на будівлі Секції Росії в Грузії. Браво друзі", - сказано у дописі Куроптєва.

Нагадаємо, що російське консульство не працює в Грузії з вересня 2008 року.  Його було закрито після воєнної агресії Росії проти Грузії в серпні 2008 року. Нині  колишнє дипломатичне представництво РФ у Грузії називається "Секцією російських інтересів при посольстві Швейцарії в Грузії".

Як повідомляв УНІАН, нещодавно у Грузії пройшла акція проти російської агресії. Сотні людей зібралися неподалік українського посольства у Тбілісі на знак солідарності з Києвом. У руках тримали українські прапори і скандували гасла проти Путіна.

Вас також можуть зацікавити новини: