Натовп почав глузувати з Трампа через його промову / фото REUTERS

Кандидата у президенти Дональда Трампа освистали та висміяли на Лібертаріанському національному з'їзді в суботу ввечері. Така ситуація дуже відрізняється від похвали, яку він отримує на мітингах від своїх прихильників, пише NDTV World

Ліберали звинувачують Трампа у поспішному створенні вакцини проти коронавірусу, коли він був президентом, а також в тому, що він не зробив більше, аби зупинити обмеження громадської охорони здоров'я щодо невакцинованих під час пандемії. 

Під час того, як експрезидент США виходив на сцену у Вашингтоні, пролунали гучні вигуки та глузування. Менша частина натовпу, прихильники Трампа, вітали його. Перед його появою один з членів Лібертаріанської партії вигукнув: "Дональд Трамп мав би отримати кулю!"

Водночас кампанія Трампа не одразу відповіла на прохання прокоментувати такий інцидент. 

У виданні додали, що Трамп, який був президентом у 2017-2021 роках, згадав про 88 кримінальних звинувачень, які йому пред'явили в межах чотирьох федеральних і штатних судових процесів. 

"Якщо я не був лібертаріанцем, я ним став", - зауважив він.

Також Трамп засудив адміністрацію президента Джо Байдена та його колег за "підйом лівого фашизму". 

 "Ми не повинні боротися один з одним", - закликав він під час виступу.

Політик попросив лібертаріанців співпрацювати з ним, аби перемогти Байдена. Після чого люди почали вигукувати, хоча переважна більшість натовпу була категорично проти Байдена та його адміністрації. 

Водночас організатори Лібертаріанської партії заявили, що Байдена теж запросили виступити на з'їзді, проте він відмовився. 

"Лібертаріанська партія може багато чого змінити. Якщо ми об'єднаємося, нас не зупинити", - зауважив Трамп під оплески і глузування.

За його словами, він є "лібертаріанцем, навіть не намагаючись ним бути", тому партія має підтримати його, після чого люди знову почали аплодувати та глузувати з Трампа. 

"Не стримавшись, Трамп пожартував над натовпом, заявивши, що якщо вони не підтримають його, він і надалі отримуватиме лише крихітну частку підтримки виборців на національних виборах. Він пообіцяв, що в разі перемоги на виборах призначить лібертаріанця до свого кабінету міністрів, що було зустрінуте вигуками "лайно собаче!"", - додали журналісти.

Вибори в США - останні новини

Як писав УНІАН, віце-президент США Камала Гарріс стає все більш популярною серед американських прихильників Демократичної партії у "штатах, які вагаються", і це нейтралізує нападки республіканців на вік Джо Байдена. Таким чином у теперішнього президента з'явилася серйозна конкурентка

Також повідомлялось, що Дональд Трамп погодився на дебати з Байденом, які відбудуться 27 червня. Це рішення було прийнято після того, як Байден заявив, що "отримав і прийняв запрошення" від мережі.

Вас також можуть зацікавити новини: