Десятки учасників фестивалю вижили після нападу ХАМАС / скріншот

Десяткам учасників музичного фестивалю Nature Party в Ізраїлі вдалося вижити після нападу бойовиків ХАМАС вранці 7 жовтня. Їм вдалося сховатися від терористів у кущах і ярах.

У мережі публікують відео з групою людей, які вийшли зі сховищ недалеко від Нетівота і пішки добираються додому.

За іншими даними, це можуть бути іноземні робітники, які ховалися від ХАМАС.

На жаль, не всім вдалося врятуватися від терористів. Як повідомляє "Радіо Свобода", у районі, де проходив фестиваль на природі, знайдено 200 тіл загиблих. А загальна кількість убитих ізраїльтян зросла до 600 людей.

Імовірно, 240 убитих - це молоді люди, які були на фестивалі. За словами очевидців, терористи стріляли по них з автоматів і РПГ, застосовували ножі. Знущалися з тіл. Частину тіл і заручників вивезли в Газу.

На цей час йде впізнання тіл учасників фестивалю. У деяких зв'язані руки, видно сліди тортур.

Повідомляється, що серед жертв бойовиків ХАМАС виявився відомий ізраїльський футболіст Ліор Ассулін, який грав за клуби "Маккабі", "Бейтар", "Хапоель".

Фестиваль Nature Party в Ізраїлі - що відомо

Перед нападом ХАМАС тисячі ізраїльтян зібралися на фестиваль електронної музики Nature Party, який проходив у ніч проти 7 жовтня біля сектора Гази.

Фестиваль проходив під відкритим небом в пустелі біля міста Офакім в кібуці Реїм. Він розташований в 30 кілометрах від кордону з сектором Гази.

Відомо, що у фестивалі брали участь тисячі ізраїльтян з усієї країни, переважно у віці від 20 до 40 років.

Вас також можуть зацікавити новини: