Дівчина неймовірно щаслива реалізації своєї ідеї / фото Demi Skipper

30-річна мешканка американського Сан-Франциско Демі Скіппер хотіла мати власне житло, і мета була досягнута всього за півтора року: вона обміняла шпильку для волосся на будинок.

Як їй це вдалося, розповідає видання NY Post

Все почалося з проекту Trade me, в рамках якого Демі планувала обміняти просту шпильку для волосся на будинок шляхом "ланцюжка угод". 

Відео дня

Читайте такожЖест з TikTok врятував життя викраденій 16-річній дівчині (фото)Скіппер вдалося отримати невеликий будинок у Нешвіллі — штат Теннессі, - без іпотеки і витрат. Його вартість оцінили в $80 тис, там дві спальні, одна ванна кімната і величезний задній двір.

Всього, як зазначає видання, дівчина уклала 28 угод, отримавши багато речей - від тренажера Peloton до Xbox, iPhone 11 Pro Max, діамантового намиста, авто, трейлера і нарешті будинку.

Про всі свої угоди блогерка Скіппер розповідала в TikTok, зараз у неї понад 5 мільйонів дописників.

Зараз Скіппер та її чоловік переїжджають з орендованого будинку в Сан-Франциско в Теннессі. Парочка навіть хоче перекупити ту шпильку, з якої і почалася вся ця історія.

"Тепер мені здається, що немає нічого неможливого", - заявила Демі.

Зазначимо, що дівчина - не перша щаслива власниця будинку, яка отримала його таким шляхом. У 2006 році підприємець Кайл Макдональд обміняв канцелярську червону скріпку на двоповерховий будинок.

Вас також можуть зацікавити новини: