снайпер / mil.gov.ua

"Працювали з СГД по Захарченко, але промахнулися, вбили охоронця", - заявив Олександр Гладкий.

За його словами, часто їхню "роботу" приписують собі інші.

Читайте такожСили АТО на Луганщині ведуть контрснайперську боротьбу проти бойовиків

Відео дня

"Я знаю, що це була наша людина. Знаю ім'я цієї людини. Нашу роботу досить часто приписують собі інші. Ми звикли", - підкреслив Гладкий, пише ZN.

Також він заявив, що на рахунку "Тіні" - понад 600 бойовиків.

"До 600 чоловік. Але у мене немає останніх даних, хлопці не виходили на зв'язок. Частина групи піднялася на північ. Працюють по спинах противника. (...) Як правило, ми працюємо в сутінках або в нічний час, найчастіше на дистанції. Ні часу, ні можливості займатися, скажімо, фото - або відеофіксацією у нас немає. Цілі рекламувати себе теж немає. Наше завдання - забезпечити Росію достатньою кількістю трун. Щоб до громадян тієї країни дійшло, куди вони влізли", - розповідає лідер партизанського загону "Тіні".

Гладкий розповів, що серед цілей "Тіні" - Андрій Борисов, позивний "Чечен", польовий командир, колишній комендант Маріуполя, знищений разом з двома офіцерами ГРУ, Протасовим і Лисяковим. Генерал Сергій Андрійченко і польовий командир Рафі Абдул Джабар, з ними 12 росіян і шість чеченців.

27 грудня при співпраці з СБУ партизанами було знищено командира снайперської групи Аміра Алданова, позивний "Лідер". У січні ліквідували російського генерал-майора Петра Павлова. І генерала-зрадника Олега Моргуна, колишнього начальника маріупольської міліції, який перейшов на бік сепаратистів", - розповідає Гладкий.