Facebook / Варта1

Як повідомила УНІАН керівник прес-служби Головного управління Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська, у центрі міста, на вулиці І.Франка, 79 невідомі о 01.10 годині кинули пляшку із запальною сумішшю у відділення "Сбербанку России" розташоване на першому поверсі старовинної будівлі.

Читайте такожУ центрі Києва невідомі влаштували погром у відділеннях російських банків та офісу Ахметова (фоторепортаж, відео)

Внаслідок цього повністю вигоріло приміщення банківського відділення. Рятувальникам вдалося попередити займання приміщень поверхами вище.

Відео дня
Facebook / Варта1

Цієї ж ночі, 01.40, невідомі кинули "коктейль Молотова" у вікно будівлі відділення "ВТБ-банку" на проспекті Чорновола, 2-б у Львові.  Пошкоджено вікно та пошкоджено кіптявою приміщення куди потрапила суміш, яка не розгорілася.

Близько 02.00, невідомі кинули пляшку із запальною сумішшю у приміщення відділення "ВТБ-банку" на вулиці Стрийській, 33. Вигоріла повністю одна кімната відділення банку. Постраждалих немає.

Facebook / Варта1

На місці працюють правоохоронці, всі обставини подій розслідуються. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як повідомлялось, поліція відкрила 4 провадження щодо погромів в російських банках та офісі Ахметова у Києві, які відбулись у суботу.