Фото wikimedia.org

Про це розповіла заступник головного директора Національної телекомпанії  України Вікторія Романова, передає "Громадське".

"За три тижні ми очікуємо перший візит Європейської мовної спілки до Києва. Буде перша зустріч, з якої ми й розпочнемо офіційну підготовку до конкурсу", — сказала Романова.

За її словами, під час зустрічі будуть оговорені перелік обов’язкових вимог і технічних завдань, які дадуть змогу розпочати підготовку.

Відео дня

Читайте такожЄвробачення-2016: Продюсер Джамали озвучив суму витрат на участь у конкурсі

"За традицією, протягом літа організатори мають визначити місце проведення конкурсу. Тобто в нас є літній період, щоб вирішити. І на кінець літа-початок осені вийти вже з рішенням", — повідомила Романова.

Нагадаємо, пісенний конкурс "Євробачення", який після перемоги Джамали прийматиме Україна, може відбутися одразу в кількох містах.

Як повідомляв УНІАН, Джамала здобула перемогу на конкурсі Євробачення-2016, який відбувся у Стокгольмі. Вона виступила з піснею "1944", в якій розповідається про трагедію кримськотатарського народу. Раніше стало відомо, що прийняти конкурс зголосилися Київ, Дніпропетровськ, Львів, Одеса та Херсон.