16 квітня відбудеться всеукраїнська  зустріч з працівниками Google, а також провідними учасниками форумів Google Webmaster та Google Maps, партнером якої виступить компанія “Небесна Криниця”.

Мета зустрічі – розповісти про нові актуальні інструменти, можливості та перспективи для бізнесу в Інтернеті. Серед спікерів та провідних учасників: працівники Google - Андрій Липатцев та Марія Моєва, SEO Інтернет-магазину Repka.UA, тренер та консультант проекту Roma.net.ua - Роман Рибальченко, SEO-оптимізатор - Антон Черевашко, автор блогу Блоgгер - В’ячеслав Вареня, економіст-маркетолог - Олег Костюкевич, регіональний експерт Google Map Maker - Євгеній Карцан.

Організатори обіцяють надати учасникам не тільки корисні знання, а й цінні бонуси: SEO-аудит сайту провідними учасниками Google Webmaster, аудит контекстної реклами Adwords, аудит налаштування Google Analytics, редагування та підтвердження підприємств на карті Google.

Відео дня

Зустріч буде корисна для усіх, хто хоче отримати знання - “на сьогодні та майбутнє”. Особистісний розвиток та інвестиції у майбутнє – два важливі принципи, які підтримує у своїх співробітниках компанія “Небесна Криниця” – водний партнер заходу. Адже, компанія забезпечує офісних працівників якісною водою, що допомагає підтримати високу працездатність.

Взяти участь http://gmembers.com.ua/google-for-business-kiev-2015