Прес-брифінг Римми Філь, координатора Гуманітарного штабу «Допоможемо» при фонді Ріната Ахметова.

У четвер, 4 вересня 2014 року, в 11:00, в прес-студії «Сегодня Мультимедіа» відбудеться прес-брифінг Римми Філь, координатора Гуманітарного штабу «Допоможемо» при фонді Ріната Ахметова.

На прес-брифінгу буде озвучена інформація з доставки та розподілу продуктових, дитячих і гигенічеських наборів з першого ешелону Гуманітарного рейсу Ріната Ахметова в місця компактного проживання переселенців, звільнені міста і в зону бойових дій. Також буде надана інформація про другий ешелон гуманітарної допомоги.

Відео дня

Римма Філь розповість також про результати роботи Гуманітарного штабу при фонді Ріната Ахметова за минулий тиждень, про складнощі в евакуації людей з Донбасу і про проблеми, з якими доводиться стикатися на місцях.

Нагадуємо, що Гуманітарний штаб «Допоможемо» створений при Фонді Ріната Ахметова для об'єднання зусиль фонду і всіх бізнесів Групи СКМ, а також ФК «Шахтар» з надання допомоги людям, що потерпіли в зоні військових дій. Гуманітарний штаб займається питаннями евакуації із зони проведення АТО дітей, у тому числі дітей-сиріт, багатодітних матерів, інвалідів, літніх людей, а також розміщує, в разі потреби, переселенців на базах, санаторіях і таборах, надає гуманітарну та адресну допомогу.

Акредитація журналістів за телефонами: 093-766-55-69, 093-366-43-89.

Адреса: вул. Борщагівська, 152-Б.

Свої запитання можна надсилати за адресою press-studio@segodnya.ua

Онлайн-трансляція буде доступна на сторінці конференції: http://conferences.segodnya.ua/fil3.html

При Штабі працює гаряча лінія - єдиний багатоканальний телефон 0 800 50 9001 та адреса електронної пошти helpdonbass@fdu.org.ua

Дзвінки на номер 0 800 50 9001 безкоштовні з усіх телефонів. Гаряча лінія працює цілодобово.

Більше інформації про Гуманітарний штаб:

https://www.facebook.com/pomozhem?fref=nf

http://vk.com/dopomozhemo_hh

https://twitter.com/dopomozhemo

https://www.youtube.com/channel/UCLON8Kp_1MDSbEHoQwF_tdA

http://www.fdu.org.ua/help/vostok

Координаційний інформаційний центр

Гуманітарного штабу «Допоможемо»

+38 044 502 52 12